-
Found 13 results ...
-
-
A STUDY OF PARTIAL CHARACTERIZATION OF LIPASE ENZYME FROM HEPATOPANCREASE OF CRAB
By: روضة محمود علي محمد العلي
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
EFFECT OF SOME CHEMICAL COMPOUNDS SURFACTANT MATERIALS AND COMMERCIAL DETERGENTS ON THE ACTIVITY OF LIPASE ENZYME PURIFIED FROM HEPTATOPANCREASE OF CR
By: روضة محمود علي محمد العلي
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
The Antioxidant and Antimicrobial of Syrian Sumac (Rhus coriaria) Fruit Extracts
By: روضة محمود علي محمد العلي
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
The Antioxidant Properties of Tomato Lycopene
By: روضة محمود علي محمد العلي
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
Extraction of Pectin from Some Fruits and Vegetables by Product and Studying Their Physical Properties
By: روضة محمود علي محمد العلي
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
استخلاص الكارنوسين من لحم صدر الدجاج وتشخيصها بتقنيات مختلفة
By: روضة محمود علي محمد العلي
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ASTAXANTHIN EXTRACTION FROM SHRIMP WASTE IN INCREASING SHELF OF MIىCED MEAT AND CAKE PRODUCTS
By: روضة محمود علي محمد العلي
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
ادخال صبغة الاستازانثين المستخلصة من مخلفات الروبيان واختبار فعاليتها المضادة للاكسدة في حفظ الزيت النباتية
By: روضة محمود علي محمد العلي
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
Study Activity Antioxidant Alastazantin dye extracted from the shrimp shell
By: روضة محمود علي محمد العلي
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية